Tina Spättan
Klipp sedan till aluminiumfoliet i ca 50X50 cm och olja in det med olivoljan. Krydda lite i botten.
Lägg på en spätta filé, dill, tomat, oliver (ev delade) och krydda. Lägg sedan på den andra spätta filéen.
Dela den kokta potatisen i mindre bitar och lägg runt om, ringla mer oliv olja på och ev mer kryddor.
Tillslut folien väl, som en pirog, så den blir tät. Lägg sedan foliepaketet på grillen i ca 15 min. Går även bra i ugnen på 250 grader i ca 15 min.
Klipp sedan till aluminiumfoliet i ca 50X50 cm och olja in det med olivoljan. Krydda lite i botten.
Lägg på en spätta filé, dill, tomat, oliver (ev delade) och krydda. Lägg sedan på den andra spätta filéen.
Dela den kokta potatisen i mindre bitar och lägg runt om, ringla mer oliv olja på och ev mer kryddor.
Tillslut folien väl, som en pirog, så den blir tät. Lägg sedan foliepaketet på grillen i ca 15 min. Går även bra i ugnen på 250 grader i ca 15 min.
Jag kommer byta ut dillen mot purjolök, och utesluta oliver!
blev ingen höjdare :-(
SvaraRaderaNästa gång kör jag efter egen tanke - inte efter recept på "foliefisk"...blir ju som kokt..:-(
Lite olja o kryddor sen vända på grillen / kanske rulla den först / lite stekyta och smak.. :-)
Inte ett dugg gott!
SvaraRadera