2 portioner/st.
300 gram | laxfilé |
salt och peppar | |
100 gram | kräftstjärtar i lag |
1 dl | matlagningsgrädde |
1 msk | hummerfond |
3 msk | hackad dill |
0,5 dl | riven prästost |
300 gram | laxfilé |
salt och peppar | |
100 gram | kräftstjärtar i lag |
1 dl | matlagningsgrädde |
1 msk | hummerfond |
3 msk | hackad dill |
0,5 dl | riven prästost |
Det verkar jättegott! Hade ni fond i också eller struntade i det? Undrar om det gjorde mycket för smaken... Hur länge i ugnen? Allt samtidigt? I folie? Blev kräftorna sega? Vad hade ni till? pressad potatis? Pasta?
SvaraRaderaFölj upp inlägget, jag vill laga, låter gott!
Var väl så där halvgott! Inget går upp mot Gogges grillade lax. Nej hade ingen fond, och det var kanske synd, vet inte riktigt hur det smaksätter, men dumt nog köpte jag inte det. Kräftorna blev inte sega, pressad potatis, vilket var gott till.Kommer inte att göra rätten fler gånger.
SvaraRadera